Am descoperit alături de Societe Generale European Business Services ce este și unde este utilă automatizarea prin RPA (Robotic Process Automatic), una dintre cele mai discutate tehnologii emergente ale momentului, într-un webinar introductiv pe 05 iunie 2018.

Puteți urmări prezentarea lui Andrei Bădilă, director de inovație la Societe Generale EBS, și înregistrarea completă a webinarului mai jos.

Nu uitați că aceste materiale sunt create atât pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră profesori, cât și pentru a putea fi împărtășite cu elevii dumneavoastră la clasă sau ca material suplimentar. Vă încurajăm să le folosiți la clasă. Dacă aveți feedback de la elevii dumneavoastră cu privire la prezentare, vă rugăm să ne scrieți la contact@predauviitor.ro

Înregistrarea completă despre Introducere în Robotic Process Automatic:

Prezentare Introducere în Robotic Process Automatic:

Prezentare webinar „Introducere in Robotic Process Automation” from Asociatia Techsoup Romania

 

Trainer: Andrei Bădilă, Director Inovație Societe Generale European Business Services
Cu o experiență profesională de aproximativ 14 ani, Andrei Bădilă deține în prezent poziția de Director Inovație în cadrul Societe Generale European Business Services, o entitate a grupului Societe Generale. Din poziția acestui rol, Andrei este responsabil de introducerea tehnologiilor emergente (Robotic Process Automation, inteligență artificială, agenți conversaționali/chatbots) în cadrul companiei, cu scopul de a automatiza și eficientiza procesele organizației. Înainte de a se alătura grupului Societe Generale, Andrei a activat în industria externalizării de servicii, având experiență atât în conducerea de echipe operaționale cât și în planificarea/execuția de proiecte strategice.