Vă mulțumim pentru entuziasm, participare și feedback: 42 de profesori de informatică au participat live la acest webinar.

Toate materialele rezultate în urma acestui webinar sunt deja disponibile online, în secțiunea Materiale didactice: înregistrare și materiale Introducere în Robotic Process Automation (RPA)

 


Vă invităm la un nou curs introductiv online, despre Robotic Process Automation, pe 5 iunie 2018, de la ora 18:00, organizat cu sprijinul Societe Generale European Business Services.

Webinarul este o introducere în lumea Robotic Process Automation (RPA): ce înseamnă noțiunea de Robotic Process Automation și când se poate decurge la automatizare prin RPA.
Veți descoperi atât diversele niveluri de automatizare prin RPA, cât și evoluția către machine learning și inteligența artificială.

Detalii logistice despre înscriere și participare:
  • Înscrierea la seria de webinarii este gratuită și deschisă oricărui cadru didactic ce predă sau va preda informatică sau TIC în instituții publice de învățământ (învățător, profesor, profesor la cluburi de copii).
  • Webinarul va dura aproximativ 1 oră, din care 30 de minute prezentarea trainerului, iar 30 de minute sunt rezervate pentru întrebări și discuții. Pentru acest webinar introductiv nu se eliberează diplome de participare.
  • După confirmarea înscrierii, în următoarele zile veți primi un email cu detalii tehnice de instalare a sistemului GoToWebinar, unul dintre cele mai utilizate și simple sisteme de traininguri online. Instalarea și conectarea la webinarii durează în medie 1-2 minute.

Înscrie-te aici la webinarul despre Robotic Process Automation: înscriere webinar

 

Trainer: Andrei Bădilă, Director Inovație Societe Generale European Business Services
Cu o experiență profesională de aproximativ 14 ani, Andrei Bădilă deține în prezent poziția de Director Inovație în cadrul Societe Generale European Business Services, o entitate a grupului Societe Generale. Din poziția acestui rol, Andrei este responsabil de introducerea tehnologiilor emergente (Robotic Process Automation, inteligență artificială, agenți conversaționali/chatbots) în cadrul companiei, cu scopul de a automatiza și eficientiza procesele organizației. Înainte de a se alătura grupului Societe Generale, Andrei a activat în industria externalizării de servicii, având experiență atât în conducerea de echipe operaționale cât și în planificarea/execuția de proiecte strategice.