Am descoperit de la Wyliodrin ce înseamnă noțiunea de Internet of Things și de ce este un domeniu atractiv atât în industrie, cât și în educație, pe 25 aprilie, în cadrul unui webinar introductiv.

Împreună cu prietenii de la Wyliodrin, am adunat aici la un loc toate resursele de care aveți nevoie ca să începeți să descoperiți Internet of Things (IoT) alături de elevi.

Nu uitați că aceste materiale sunt create atât pentru dumneavoastră și colegii dumneavoastră profesori, cât și pentru a putea fi împărtășite cu elevii dumneavoastră la clasă sau ca material suplimentar. Vă încurajăm să le folosiți la clasă. Dacă aveți feedback de la elevii dumneavoastră cu privire la prezentare, vă rugăm să ne scrieți la contact@predauviitor.ro

 

Urmăriți mai jos înregistrarea webinarului, pe care o puteți folosi și urmări și la clasă alături de elevii dumneavoastră:

 

Consultați și urmăriți aici prezentarea din cadrul webinarului:

Prezentare webinar Internet of Things (IoT) de la Asociatia Techsoup Romania

 

Cărți și publicații pregătite de Wyliodrin:

Descoperiți aici 2 cărți gratuite și deschise despre Arduino și Raspberry Pi și cartea „Introduction to the IoT” care va fi lansată în curând de prietenii de la Wyliodrin (disponibile în limba engleză): cărți despre Internet of Things

 

Resurse suplimentare despre IoT:


Trainer: Alexandru Radovici, CEO și co-fondator Wyliodrin
Alexandru Radovici este șef de lucrări la Universitatea Politehnica din București și fondatorul unui start-up educațional în domeniul Internet of Things. În ultimii 5 ani a organizat și a ținut prezentări în cadrul a numeroase școli de vară, workshopuri, traininguri de Internet of Things și alte tehnologii IT.

Nu uitați să descoperiți munca prietenilor de la Wyliodrin, pe www.wyliodrin.com, sau aflați mai multe despre școala de vară pentru elevi și profesori de vară IP Workshop pe care o organizează în fiecare an, pe www.ipworkshop.ro.