Vă mulțumim pentru entuziasm, participare și feedback. Toate materialele rezultate în urma acestui webinar sunt deja disponibile online, în secțiunea Materiale didactice: înregistrare și materiale Introducere în Internet of Things (IoT)

 


Vă invităm la un nou curs introductiv online, despre Internet of Things, pe 25 aprilie 2018, de la ora 18:00.
Webinarul este o introducere în lumea Internet of Things (IoT): ce înseamnă noțiunea de Internet of Things și de ce este un domeniu atractiv atât în industrie, cât și în educație.
Veți descoperi atât echipamentele și aplicațiile necesare pentru a preda IoT la clasă, cât și posibile abordări de predare, adaptate la nivelul elevilor.

Detalii despre înscriere:

Înscrierea la seria de webinarii este gratuită și deschisă oricărui cadru didactic ce predă sau va preda informatică sau TIC în instituții publice de învățământ (învățător, profesor, profesor la cluburi de copii).

Webinarul va dura aproximativ 1 oră, din care 30 de minute prezentarea trainerului, iar 30 de minute sunt rezervate pentru întrebări și discuții.
Pentru acest webinar introductiv nu se elibereaza diplome de participare.

După confirmarea înscrierii, în următoarele zile veți primi un email cu detalii tehnice de instalare a sistemului GoToWebinar, unul dintre cele mai utilizate și simple sisteme de traininguri online. Instalarea și conectarea la webinarii durează în medie 1-2 minute.

Înscrie-te aici la webinarul despre Internet of Things: înscriere webinar

Trainer: Alexandru Radovici, CEO și co-fondator Wyliodrin
Alexandru Radovici este șef de lucrări la Universitatea Politehnica din București și fondatorul unui start-up educațional în domeniul Internet of Things. În ultimii 5 ani a organizat și a ținut prezentări în cadrul a numeroase școli de vară, workshopuri, traininguri de Internet of Things și alte tehnologii IT.